Offerte aanvragen

We verzoeken u vriendelijk het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Geef achtereenvolgens de datum of data van uw aanvraag met zo nauwkeurig mogelijk de tijden door. Graag vragen we het aantal personen op. Dit is enorm belangrijk om een passend voorstel te doen. Uiteraard kunnen we ons voorstellen dat het aantal bij benadering is op het moment van aanvragen. Kies geheel vrijblijvend welke opties u wenst. Belangrijk is de omschrijving van de activiteit; omschrijf hier zo gedetailleerd mogelijk het programma en de wensen die u heeft.

We bieden u een pakket aan catering aan, bestaande uit diverse dranken, versnaperingen en een ruime keuze aan belegde broodjes voor een geheel verzorgde lunch. Kies bij uw aanvraag de extra opties die u wilt toevoegen aan uw offerte. Dit kan altijd nog aangepast worden, maar het is enorm helpend dit zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. We vragen u vriendelijk in het geval van bijvoorbeeld een lunch in uw omschrijving aan te geven welke broodjes u wilt. 

Houd online de status van uw aanvraag in de gaten in het Klantenportaal. Wij reageren zo snel mogelijk.

Belangrijk om te weten; als u voor de eerste keer een offerte aanvraagt zonder account, krijgt u een melding op het moment dat de offerte klaarstaat. In deze notificatie is een link opgenomen waarmee u een wachtwoord genereert om zodoende het Klantenportaal binnen te gaan en uw offerte te kunnen openen.  

Heb je al een account?