Congressen

Congrescentrum De Stadskerk is een ideale locatie voor uw congres. De Grote Zaal heeft een oppervlakte van 1.000 m2 en een capaciteit van maximaal 1.200 stoelen. Uiteraard is de ruimte voorzien van alle benodigde techniek voor een perfecte presentatie. Het licht, beeld en geluid is van hoge kwaliteit. Door een flexibele indeling kunnen groepen van verschillende groottes deze zaal gebruiken.

Daarnaast is onze Kleine Zaal beschikbaar met een oppervlakte van 450 m2 met maximaal 250 zitplaatsen. Om in kleinere groepen uit een te gaan hebben we diverse andere zalen beschikbaar. We bieden diverse warme en koude dranken aan en serveren met liefde een lunch of warme maaltijd. De Stadskerk Catering staat voor u klaar.

Congrescentrum De Stadskerk heeft eigen parkeergelegenheid. Gelegen aan de Ringweg om Groningen is onze locatie zeer goed bereikbaar. U bent van harte welkom voor een kennismaking op onze locatie om u te overtuigen van de verschillende mogelijkheden.

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op, wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Gebruik dan onderstaande knop.

Vrijblijvende offerte