Informatie

Welkom bij Congrescentrum de Stadskerk, dé ideale locatie voor congressen, vergaderen, opleiden, evenementen en uitvaarten.

Met een divers aanbod van zalen, alle benodigde techniek en eigen parkeergelegenheid is uw bijeenkomst een gegarandeerd succes.

Klantenportaal
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we een Klantenportaal ontwikkeld waar u alle benodigde informatie kunt vinden. Van persoonlijke prijzen, ontvangen offertes tot in rekening gebrachte facturen. Geheel vrijblijvend maakt u uw eigen account aan om direct van start te gaan met het aanvragen van een offerte. Heeft u vragen over uw offerte, wilt u iets aanpassen of is er een last minute aanpassing? Dit geeft u eenvoudig door via de Chat-functie in uw eigen offerte-omgeving.

Klantenportaal

De Stadskerk Catering
Met veel liefde en passie bieden we diverse warme en koude dranken aan en serveren we een lunch of warme maaltijd. De Stadskerk Catering staat voor u klaar.

De Stadskerk Catering

Offerte aanvragen
We helpen u graag aan een gericht en vrijblijvend aanbod op maat. U kunt zowel zonder als met account een offerte aanvragen. Uw offerte vraagt u hier aan.

Offerte aanvragen

Contact
Wilt u vrijblijvend kennismaken met of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Congrescentrum de Stadskerk? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Contactformulier

Hoofd Beheer & Organisatie
Thomas Bos
Administratieve Ondersteuning
Dennis de Valk
verhuur@destadskerk.nl

Parkeren en bereikbaarheid
Congrescentrum De Stadskerk is gevestigd aan de Friesestraatweg 221 in Groningen  (link naar Google Maps). Onze locatie is zeer goed bereikbaar en beschikt over eigen parkeergelegenheid.

Mindervaliden
Komt u in een rolstoel of bent u slecht ter been? Wij helpen u graag. Op de parkeerplaats voor Congrescentrum De Stadskerk zijn mindervaliden plaatsen gereserveerd. De meeste zalen zijn rolstoeltoegankelijk en er is een invalidentoilet aanwezig.

Congrescentrum de Stadskerk
Friesestraatweg 221
9743 AE Groningen

We factureren vanuit Stichting Stadskerk Groningen.