Podcaststudio

Het Congrescentrum heeft een inhouse Podcaststudio voorzien van professionele audio- en videoapparatuur. Wil je eenmalig of structureel je podcast opnemen? Dan ben je bij het Congrescentrum aan het juiste adres. Ben je fervent ‘podcaster’ of is het de allereerste keer dat je voor de microfoon plaatsneemt? Bij ons is het allemaal mogelijk. Voor ieder wat wils!

We maken gebruik van professionele podcastapparatuur. We hebben een systeem waarmee je zelf – terwijl je achter de microfoon aan tafel zit – de opname kunt beheren. Je kunt schakelen tussen 2  of 3 camera’s video’s, je kunt foto’s en andere media inladen. Zie je dit niet zitten? We kunnen ook een techneut leveren die je volledig ontzorgt. We helpen je graag je eigen productie op te nemen. Je kunt onze studio al reserveren vanaf 1 uur.

Al vanaf 65 euro heb je de beschikking over de studio en krijg je je opname toegestuurd. 

ERVARING

“Wat een geweldige studio, voorzien van alle gemakken. In het weekend een offerte aangevraagd en de dinsdagavond erop zaten we met zijn 4-en aan tafel. De volgende dag kregen we de audio- en videoopname. De factuur viel in alle opzichten mee en bovendien was de koffie heerlijk!”

Hoe gaat het in zijn werk?
Vraag via de onderstaande knop een vrijblijvende offerte aan en vermeld daarbij zoveel mogelijk wat je wilt. We hanteren zeer schappelijke tarieven en hechten er veel waarde aan je een kwalitatief goed product af te leveren. Van a tot z begeleiden we je, we bieden voor ieder budget een pakket. Je kunt eenmalig komen opnemen maar ook structureel je podcast inplannen. Jullie de voorbereiding? Wij verzorgen de techniek, je hoeft de podcast alleen nog maar voor te bereiden en op te komen dagen. Mogen we je een vrijblijvende offerte uitbrengen?

Vrijblijvende offerte